top of page

Virtual Reality

 

 

Beleef je 3D impressies alsof je er midden in staat. Door de nieuwste technieken in de software is het mogelijk om 360 graden om je heen te kijken binnen een ontworpen woning, winkel of bedrijfspand. Daarbij is het mogelijk om van de woonkamer naar de keuken te gaan, dit noemen wij de Panorama Tour. De techniek en kwaliteit zorgt voor een ultieme ervaring die u zelf thuis kunt beleven!

Geen VR-bril? Krijg er één gratis!

Ik hoor je denken. Ik heb helemaal geen VR-bril dus hoe kan ik dan een panorama bekijken? Buiten het feit dat iedere panorama tour te bekijken is op een laptop, tablet of smartphone is een VR-bril natuurlijk de mooiste mogelijkheid. Geen VR-bril in huis? Wij leveren een gratis bril waarmee u de panorama tour kunt bekijken. Open de panorama op uw eigen smartphone, schuif hem in de bril en ervaring uw nieuwe droomhuis om uw heen.

Panorama, vr bril, virtual reality, 360 graden, extra beleving, Interieur, 3d impressie, visualisatie, 3d ontwerp, tekenwerk, 3d tekenwerk, de 3d ontwerper, architectuur, interieur architect, ontwerp bureau

Werkwijze

 
 
Stap 1 - Aanleveren van gegevens.

 

Om een 3D impressie te kunnen maken heb ik informatie van u nodig. Denk aan plattegronden, schetsen, foto’s en uw wensen voor wat betreft het 3D ontwerp. U krijgt van mij een (vrijblijvende) offerte zodat u exact weet waar u aan toe bent.

 

Stap 2 - Opbouwen 3D model

 

Aan de hand van uw gegevens zullen wij het 3D model opbouwen. De vorm wordt zichtbaar en er wordt al rekening gehouden met welke composities er gerenderd zullen worden.

 

Stap 3 - Materiaal en omgeving.

 

Het 'witte' 3D model wordt ingekleurd! De materialen worden toegepast en de omgeving wordt opgezet. Dit gaat vaak al samen met het renderwerk om zo te zien of materialen goed ingesteld zijn op reflectie en structuur.

Stap 4 - Renderwerk

 

De lichtinstelling wordt gedaan en de composities (ook wel scenes genoemd) worden gerenderd. Bij het renderen wordt bij iedere afbeelding het licht en reflectie van materialen berekend. Dit geeft vaak het realistische effect in een impressie. Voor een 360 graden effect zal er een hoge resolutie afbeelding gerenderd worden. Deze afbeelding kunnen wij uploaden in een panorama tool om zo het 3D model te ervaring in Virtual Reality.

 

 

Stap 5 - Oplevering

 

De impressie (of serie) is gerenderd! U ontvangt het eindresultaat. Samen zullen wij beoordelen of de impressie naar wens is of dat er aanpassingen nodig zijn. De impressie is te bekijken in een panorama tour. U kunt zich dan verplaatsen van ruimte naar ruimte. Geen VR-bril? Geen probleem. Wij leveren bij iedere VR opdracht een gratis VR-bril.

 

bottom of page