top of page

Interieur

 

 

Een interieur ontwerp komt pas echt tot zijn recht in een 3D impressie. Het gaat om de details die vaak niet zichtbaar zijn op een 2D plattegrond. Hoeveel licht verspreid er door de ruimte? Hoe reageren materialen op het kunstlicht? Deze antwoorden kunnen wij geven doormiddel van onze 3D visualisatie.

Meubels op maat.

Regelmatig zijn wij bezig met de invulling geven aan een 3D model. Bij de verkoop van een woning of bedrijfspand gaat het niet zo zeer om welke interieur stukken in de ruimte staan. Hiervoor passen wij onze eigen 3D bibliotheek toe. Deze bestaat uit een ruime selectie van meubelen.

Uiteraard kunnen wij ook een interieur op maat visualiseren. U zal vast een specifiek meubelstuk willen zien in een bepaalde ruimte. Wij doen ons best om de gewenste interieur toe te passen in de impressies.

Urban Events, kantoor indeling, kantoor ontwerp, Studiocentro, Interieur, 3d impressie, visualisatie, 3d ontwerp, tekenwerk, 3d tekenwerk, de 3d ontwerper, architectuur, interieur architect, ontwerp bureau, bouwkunde, zwart systeemplafond, pvc vloer, glazen kantoorruimte, led verlichting
luxe slaapkamer, slaapkamer ontwerp, badkamer, badkamer ensuite, badkamer ontwerp, Interieur, 3d impressie, visualisatie, 3d ontwerp, tekenwerk, 3d tekenwerk, de 3d ontwerper, architectuur, interieur architect, ontwerp bureau, bouwkunde, doordacht bouwen

Werkwijze

 
 
Stap 1 - Aanleveren van gegevens.

 

Om een 3D impressie te kunnen maken heb ik informatie van u nodig. Denk aan plattegronden, schetsen, foto’s en uw wensen voor wat betreft het 3D ontwerp. U krijgt van mij een (vrijblijvende) offerte zodat u exact weet waar u aan toe bent.

 

Stap 2 - Opbouwen 3D model

 

Aan de hand van uw gegevens zullen wij het 3D model opbouwen. De vorm wordt zichtbaar en er wordt al rekening gehouden met welke composities er gerenderd zullen worden.

 

Stap 3 - Materiaal en omgeving.

 

Het 'witte' 3D model wordt ingekleurd! De materialen worden toegepast. Wij zullen ook kijken naar het uitzicht naar buiten. Vaak wordt er gewerkt met foto's van de omgeving. Wij kunnen deze foto's ook maken, maar het opzetten van een 3D omgeving is ook mogelijk.

Stap 4 - Renderwerk

 

De lichtinstelling wordt gedaan en de composities (ook wel scenes genoemd) worden gerenderd. Bij het renderen wordt bij iedere afbeelding het licht en reflectie van materialen berekend. Dit geeft vaak het realistische effect in een impressie.

 

 

Stap 5 - Oplevering

 

De impressie (of serie) is gerenderd! U ontvangt het eindresultaat. Samen zullen wij beoordelen of de impressie naar wens is of dat er aanpassingen nodig zijn. De impressies worden geleverd als afbeelding (.jpg of .png). Ook animatie (bewegend beeld) of Virtual Reality behoort tot de mogelijkheden. Wilt u de woning levensecht beleven? Vraag dan naar de VR mogelijkheden. U ziet het interieur dan door een Virtual Reality bril.

 

bottom of page