top of page

Animatie

 

 

Een 3D impressie komt letterlijk tot leven in een animatie video. Na het opzetten van een 3D model kunnen wij diverse bewegende scenes maken. Zo vliegt u bijvoorbeeld over uw woning heen of loopt u door het interieur? Bewegende beelden kan soms net wat meer beleving geven dan een stilstaande impressie. Het is ook een leuke manier van presenteren. Bekijk op deze pagina diverse animaties die door ons zijn gerenderd. Animaties zijn mogelijk voor o.a. Artist impressions en Interieur scenes.

Werkwijze

 
 
Stap 1 - Aanleveren van gegevens.

 

Om een 3D impressie te kunnen maken heb ik informatie van u nodig. Denk aan plattegronden, schetsen, foto’s en uw wensen voor wat betreft het 3D ontwerp. U krijgt van mij een (vrijblijvende) offerte zodat u exact weet waar u aan toe bent.

 

Stap 2 - Opbouwen 3D model

 

Aan de hand van uw gegevens zullen wij het 3D model opbouwen. De vorm wordt zichtbaar en er wordt al rekening gehouden met welke composities er gerenderd zullen worden.

 

Stap 3 - Materiaal en omgeving.

 

Het 'witte' 3D model wordt ingekleurd! De materialen worden toegepast en de omgeving wordt opgezet. Dit gaat vaak al samen met het renderwerk om zo te zien of materialen goed ingesteld zijn op reflectie en structuur.

Stap 4 - Renderwerk

 

De lichtinstelling wordt gedaan en de composities (ook wel scenes genoemd) worden gerenderd. Bij het renderen wordt bij iedere afbeelding/scene het licht en reflectie van materialen berekend. Dit geeft vaak het realistische effect in een impressie. Bij een animatie zullen diverse scenes worden ingesteld.

 

Stap 5 - Video montage

 

Alle beelden zijn gerenderd, maar moeten nog wel 1 geheel worden. Wij zullen de scenes monteren tot een animatie video. Muziek en bijpassende teksten kunnen hier aan toegevoegd worden.

 

Stap 6 - Oplevering

 

De impressie (of serie) is gerenderd! U ontvangt het eindresultaat. Samen zullen wij beoordelen of de impressie naar wens is of dat er aanpassingen nodig zijn. De impressie is te bekijken in een panorama tour. U kunt zich dan verplaatsen van ruimte naar ruimte. Geen VR-bril? Geen probleem. Wij leveren bij iedere VR opdracht een gratis VR-bril.

 

bottom of page