WONING VERKOOP

Om een woning aantrekkelijk te maken voor een koper is een goede presentatie van de werkelijke inhoud en kwaliteit van uw woning essentieel. Mensen die foto's van een woning zien worden vaak snel afgeleid door bijv. de gedateerde inrichting of het soort afwerking van vloeren en wanden. Dit heeft meer invloed dan u denkt! Daarbij heeft een woning ook verborgen kwaliteiten. Denk aan de mogelijkheid tot uitbouwen of het plaatsen van een dakkapel. Het is zelfs mogelijk om een compleet nieuwe keuken of badkamer toe te passen. Dit allemaal zonder teveel kosten te maken. Waarom zou je je woning voor duizenden euro's gaan verbouwen als je dit ook kan laten zien met 3D impressies? We doen dit zo neutraal mogelijk waardoor de ruimte beleving optimaal wordt. Verkoop uw woning sneller doormiddel van 3D impressies!

HOE WERKT HET?

Opsturen van gegevens

Voordat wij uw woning kunnen beoordelen en intekenen vragen wij u om gegevens van uw woning te sturen. Het gaat hierbij om o.a. plattegronden, maatvoering en foto’s. Mocht u niet in het bezit zijn van de maatvoering van uw woning. Dan is het mogelijk om uw woning door ons te laten inmeten. Vervolgens kiest u het voor u geschikte pakket met de prijs die bij u past!

Gegevens versturen naar de 3d Ontwerper

Ontdekken van de mogelijkheden

Een woning heeft vaak vele mogelijkheden die een potentiële koper niet altijd ziet. De 3D ontwerper gaat samen met een bouwkundig ontwerper in gesprek om de mogelijkheden te bekijken die de verkoop van uw woning positief beïnvloeden. Denk hierbij aan een constructieve aanpassing (als een uitbouw van uw woonkamer) en het toepassen van een modern interieur.

Ideeen verzamelen voor de 3d ontwerper

Intekenen van uw woning

Na het bepalen van de mogelijkheden wordt uw woning in 3D getekend. Dit gebeurt exact op maat. Wij passen vervolgens een neutraal/modern interieur toe die bij veel mensen in de smaak valt. Na het inteken van uw woning bepalen wij de beste composities om deze mogelijkheden goed in een impressie weer te geven. Hiervan maken wij verschillende sfeerimpressies in afbeelding formaat en een Panorama beeld die in 360 graden bekeken kan worden.

3D model uitwerken de 3d ontwerper

Presenteren van uw woning

De vernieuwde woning is klaar om te presenteren! U ontvangt van ons een eigen online pagina waar alle 3D impressies getoond worden. Voor elke online pagina kunnen wij flyers met QR-code (optie) maken die als promotie materiaal meegegeven kan worden tijdens een bezichtiging. De potentiële koper kan verder de impressies bekijken op o.a. tablet, smartphone en VR-bril. Het beeldmateriaal is vervolgens vrij te gebruiken op de meeste verkoop sites als Funda en JAAP.nl.

woning verkoop, funda, jaap.nl, interieur, 3d ontwerp, interieur styling, architect, makelaar, impressie, artist impession

"Uw woning sneller verkopen?"

Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of een (vrijblijvende) offerte aan te vragen.