Mijn pedagogische interieur ontwerpen zijn niet uit te leggen met woorden, deze moeten visueel gemaakt worden voor mijn klanten. De 3D ontwerper maakt voor mij het basis model incl keuken, wcd’en en verschillende scènes. Zodat ik direct kan beginnen met het ontwerpen. Ik hoef alleen het plattegrond en foto’s van de ruimte aan te leveren en binnen no time loop je door de ruimtes. Al sinds de start van zijn bedrijf is het erg fijn samenwerken. Heel helder over levering, kosten en direct antwoord op eventuele vragen!  Het 3D model geeft een prachtige gelijkenis met de werkelijke ruimte. Zeer verrassend keer op keer voor mij en mijn klanten.

Ricardo heeft t.b.v. een kleinschalig nieuwbouwproject prachtige interieur en exterieur impressies gemaakt. Deze impressies hebben wij gebruikt voor onze verkoopbrochures en Funda. De gemaakte afspraken en deadlines werden door Ricardo gerespecteerd waardoor de samenwerking zeer soepel verliep. Mede door de inzet van de 3D ontwerper is de belangstelling voor dit kleinschalige project groot.

Janjaap van Gent - Meerwaarde Vastgoed

3D-ontwerper Ricardo de Koning is zeer gedreven in het maken van 3D visualisatie. En wij van A.B.I. bv kunnen het weten, omdat hij tijdens zijn studie bij ons stage heeft gelopen en daarna nog enige tijd aan ons buro verbonden is geweest. In 2014 zijn er door hem dan ook een aantal 3D presentaties gemaakt, waaronder op verzoek van onze opdrachtgever deze villa te Hoevelaken. Voor het laten maken van verkoop- of bedrijfspresentaties bent u bij Ricardo de Koning aan het juiste adres.

Ricardo heeft ons geholpen de herindeling van ons kantoorpand visueel te maken. Dit was erg verhelderd en het hielp ons erg in het maken van keuzes. Wij kunnen iedereen aanraden hier gebruik van te maken, het helpt keuzes vooraf te maken zowel esthetisch als budget-technisch!

Ricardo weet ieder bouwplan om te zetten naar prachtige 3d impressies. Een zeer fijn persoon die met aandacht luistert naar de wens van de opdrachtgever! Wij kunnen De 3D ontwerper van harte aanbevelen.

De 3D ontwerper is een profesioneel bedrijf, luistert goed naar de wensen van zijn klanten en levert kwaitatief hoge presentaties en schitterende 3D modellen en tekeningen. Ook de gerenderde plaatjes zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij bevelen dit bedrijf van harte bij u aan!

Please reload

RECENSIE

SOCIALS

Ricardo de Koning  |  info@de3dontwerper.nl  |  06 - 40 36 17 70 | Barneveld

Privacy Policy   |   Algemene voorwaarden   |   © De 3D ontwerper  2012