PANORAMA

Beleef je 3D impressies (artist impression) alsof je er midden in staat. Dit is het doel wat ik met mijn onderneming ‘De 3D ontwerper’ bij elke 3D opdracht wil bereiken. Door de nieuwste technieken in de software is het mogelijk om 360 graden om je heen te kijken binnen een ontworpen woning, winkel of bedrijfspand. Daarbij is het mogelijk om van de woonkamer naar de keuken te gaan, dit noemen wij de Panorama Tour. De techniek en kwaliteit zorgt voor een ultieme ervaring die u zelf thuis kunt beleven!

" De techniek en kwaliteit zorgt voor een ultieme ervaring die u thuis kunt beleven! "

virtual reality, 3D bril, panorama, artist impression, vr bril, gratis vr bril, de 3d ontwerper, 360 graden, impressies, 3d ontwerp

HOE WERKT HET?

U heeft de mogelijk om bij De 3D ontwerper een 3D panorama aan te vragen. Mocht u een 3D opdracht bij ons laten uitvoeren dan ontvangt u een website link waarmee u de panorama kan openen op uw smartphone*. Als u de link geopend heeft drukt u vervolgens rechtsboven op de VR knop. Deze knop zorgt ervoor dat de panorama geschikt is om te bekijken via een Virtual Reality bril. Vervolgens schuift u de smartphone in uw Virtual Reality bril. U kunt nu rondkijken in de ontworpen ruimte! Heeft u nog geen Virtual Reality bril? Geen probleem! Iedere klant ontvangt van mij een ‘gratis’ Virtual Reality bril bij een 3D opdracht met panorama. Ook zonder VR-bril zijn de panorama's 360 graden te bekijken op iedere smartphone of tablet.

VOORBEELD

KLIK OP DE PLAY BUTTON!

"Geef uw klant een Big-smile!"

Wij geven u graag een demo van recent afgeronde panorama's. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of een (vrijblijvende) offerte aan te vragen.