zeg maar... Ricardo

Mijn naam is Ricardo de Koning, woonachtig in Barneveld. Met succes heb ik in 2011 mijn opleiding Bouwkunde - Architectuur afgerond op Roc A12 in Ede. Ik heb sinds mijn opleiding mogen werken bij verschillende Architecten- en ontwerp bureaus. Met 3D tekenwerk ben ik al begonnen voordat ik de opleiding Bouwkunde gestart was. Tijdens mijn opleiding ben ik veelal bezig geweest met het leren van software pakketten en dit heb ik later in de praktijk veel kunnen toepassen met tevreden opdrachtgevers. 3D is mijn passie en dit zal altijd zo blijven.

 

Het bedrijf:

Tijdens en na mijn opleiding ben ik veelal bezig geweest met kleine 3D tekenwerk opdrachten voor o.a. mijn werkgevers, maar ook opdrachtgevers die naast het huidige werk mij hiervoor benaderden. Dit was voor mij de reden om naar de Kamer van Koophandel te stappen. In juli 2012 ben ik mijn (eenmans) bedrijf gestart met de naam R3Design. Inmiddels heeft het bedrijf veel ontwikkeling meegemaakt met vele tevreden opdrachtgevers en is het vanaf November 2014 onder een nieuwe naam verder gegaan. 'De 3D ontwerper'.

 

Onze dienst:

'de 3D ontwerper' levert de dienst 3D tekenwerk. Wat veel gebruikt wordt bij o.a. Architecten, Bouwexperts en Makelaars. Het 3D tekenwerk kan je onderscheiden in 3D impressies van o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en product design. Naast de vaste 3D impressie afbeeldingen is het ook mogelijk om bewegende beelden te creëren. Denk aan interactieve 360° panorama's die bekeken kunnen worden doormiddel van een Virtual Reality Bril.

Buiten de mooie 3D visualisaties realiseren wij ook 3D modellen voor o.a. interieur ontwerpers en architecten. Het gaat hierbij om het opzetten van 3D ruimtes / gebouwen waarbij de interieur ontwerper zelf zijn interieur in kan voegen.

Samenwerking:

De 3D ontwerper is onderdeel van het bouwkundige ontwerpbureau 'Doordacht Bouwen'. Een bouwkundig ontwerp visualiseren in 3D is de ultieme combinatie. Al jaren vullen wij elkaar aan met als doel een project zo goed mogelijk te kunnen visualiseren en te realiseren voor de opdrachtgever. Doordacht Bouwen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van energie neutrale woningen en bedrijfspanden.

S71663 (204 van 242).jpg