NIEUWBOUW

Voor u als architect/ontwerper is het van belang om uw ontwerp zo goed mogelijk over te brengen naar de opdrachtgever. Hiervoor zijn 3D impressies (artist impressions) uitermate geschikt. Naast dat het dient als een fijn communicatie middel, kan het ook problemen voorkomen. Stel, een ontwerp is uiteindelijk gerealiseerd en de opdrachtgever is niet tevreden over het resultaat, dan had dit voorkomen kunnen worden doormiddel van een duidelijke 3D impressie. Een 3D impressie kan dus uiteindelijk ook geld besparen. Buiten dit feit doe ik hier nog een schepje boven op!

 

Mijn doel is, naast dat de 3D impressies functioneel zijn, de klant ook een ultieme beleving mee te geven. Ik ben van mening dat u de beste beleving krijgt door midden in een 3D impressie te kunnen staan. Iedere klant van De 3D ontwerper ontvangt van mij daarom een VR-bril waarmee je 360 graden rond kan kijken in de gemaakte impressies.

 

Mijn streven is naar kwaliteit voor een betaalbare prijs. Hierbij hoort uiteraard de kwaliteit van de 3D impressies, maar ook de communicatie tussen mij en u als opdrachtgever. Samen halen we alles uit uw ontwerp en zorgen we voor een ‘Big Smile’ bij uw klant.

HOE WERKT HET?

Elke 3D opdracht een vaste prijs!

Om de juiste prijs te kunnen bepalen hebben wij wat informatie van u nodig. Het begint natuurlijk met het doel wat u voor ogen heeft. Er zijn meerdere opties mogelijk. Denk aan 3D impressies voor interieur/exterieur, 3D plattegronden of 3D panorama’s die bekeken kunnen worden met een VR-bril. Graag ontvangen wij ook de gegevens van uw ontwerp, zoals schetsen, plattegronden, gevels, foto’s van de omgeving (of bestaande bouw). Deze informatie kunt u mij toesturen, waarna u binnen 24 uur een (vrijblijvende) offerte ontvangt. Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw gegevens, lees hiervoor ook eens onze ‘Privacy Policy’.

Het 3D tekenwerk

Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte, gaan we aan de slag! Mocht het nodig zijn kan het ontwerp nader worden uitgelegd. Hiervoor kom ik langs bij u op kantoor. De 3D impressies worden gemaakt. Het model wordt op maat ingetekend. Hieruit renderen wij een impressie waar het ontwerp, materialen en lichtinval gerealiseerd worden. Hierna zult u de impressies ontvangen via een download link in de mail (Wetransfer). Mocht de 3D impressies niet geheel naar wens zijn is dat geen probleem. De prijs die u betaald is incl. 1 á 2 correctie rondes.

3d impressies, artist impression, rendering, nieuwbouw interieur, woning verkoop

"Geef uw klant een Big-smile!"

Wij maken graag kennis met u. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of een (vrijblijvende) offerte aan te vragen.